Ocena wątku:
Folia na telefon
|
27-08-2013, 11:26,
|
|||
|
|||
Folia na telefon
Czym różni się folia za 5zł od tej za 15 czy droższej? Jakie folie na telefon polecacie? Co wybrać?
Z góry dziękuje za pomoc |
|||
28-08-2013, 18:20,
|
|||
|
|||
RE: Folia na telefon
Myślę że nie może być zbyt dużych różnic pomiędzy takim towarem i warto kupić tańszą... Co może więcej dać nam folia droższa o 10 czy 15 złotych? Sądze że nic ekstra...
|
|||
31-08-2013, 08:54,
|
|||
|
|||
Tak jak krivi napisal, to nie powinno mieć większego znaczenia. Zresztą wszystko to twój wybórJa brałbym tą najtańszą;P
|
|||
01-09-2013, 22:28,
|
|||
|
|||
Czyli nie ma co przepłacać i brać tą najtańszą tak? Czy może ktoś jeszcze ma jakieś opinie?
|
|||
02-09-2013, 22:44,
|
|||
|
|||
Bierz najtańszą, albo dwie odrazu - wyjdzie to itak taniej niż jedna droższa a starczy na bank na dłużej
|
|||
04-09-2013, 22:35,
|
|||
|
|||
A w sumie po co komu folia na telefon? Co ma się stać to i tak się stanie, niezależnie od zabezpiezeń
|
|||
26-10-2013, 19:00,
|
|||
|
|||
(04-09-2013, 22:35)krivi napisał(a): A w sumie po co komu folia na telefon? Co ma się stać to i tak się stanie, niezależnie od zabezpiezeń A no może po to żeby uchronić ekran przed zarysowaniami, a nawet pęknięciem. Jestem pewien, że mój DHD bez folii na ekranie już dawno skończyłby z pajęczynką na froncie. Jeśli chodzi o folie to ja polecam kupowanie oryginalnej, firmowanej przez producenta (jeśli takową oferuje). |
|||
21-05-2016, 20:58,
|
|||
|
|||
Według mnie cena idzie w parze z jakością. Dlatego nawet jak kupujemy jakieś akcesoria do telefonów, to lepiej jednak jak wydamy trochę więcej by mieć pewność, ze to nam trochę posłuży. Sama oglądałam niedawno tutaj http://top4mobi.pl/ kilka bardzo fajnych akcesorii do telefonów.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości